Analiza sigurnosti

Besplatna provjera sigurnosti Vašeg sustava!

Sve se više pozornosti pridaje kibernetičkoj sigurnosti i odgovornom ponašanju na Internetu koje umanjuje šanse za narušavanje sigurnog djelovanja u digitalnom okruženju.

Osim mogućih šteta koje kibernetički napadi mogu imati na osobna računala pojedinaca, još izraženije su štete koje imaju na kontinuitet poslovanja organizacije. Rizik od prekida rada ili pak gubitka podataka može ostaviti dalekosežne posljedice na Vaše poslovanje, u vidu smanjenja efikasnosti, povećanja troškova, curenja poslovnih tajni u javnost te smanjenja reputacije organizacije.

U današnje vrijeme Internet predstavlja opasno okruženje u kojem na Vas vrebaju razni virusi, malwareovi, spywareovi i spamovi koji su kreirani da naštete Vama ili Vašem poslovanju.

IT grupa Vam nudi način da se osigurate protiv štetnog djelovanja takvih zlonamjernih softvera i da neometano izvršavate svoje svakodnevne obaveze kao bi Vaše poslovanje napredovalo u stabilnom i sigurnom okruženju.

Osiguravamo Vam besplatnu i stručnu analizu Vašeg sustava. Naši IT stručnjaci će analizirati ranjivost i osjetljivost sustava na Vaših pet računala kako bi dobili temeljit i kvalitetan uvid u situaciju te Vam predložiti najbolje rješenje.

Kontaktirajte nas s povjerenjem te nam dajte priliku da Vaš sustav, poslovanje Vaše organizacije i Vas učinimo sigurnijim i zadovoljnijim!

Image

IT grupa d.o.o. - znanje :: inovativnost :: razvoj

Naziv:    IT Grupa d.o.o.         
Adresa:     Lošinjska ulica 5, 10000 Zagreb        
Telefon:    + 385 (0)1 2220 600
Fax:    + 385 (0)1 2220 610
E-mail:    info@it-grupa.hr
OIB:    80019116338
Matični broj:    02145456

 

Proizvodi i rješenja

Usluge

O nama