3 razloga zašto izabrati Sophos XG Firewall

3 razloga zašto izabrati Sophos XG Firewall

Gartner, vodeća svjetska istraživačka i savjetodavna organizacija, imenovala je Sophos jednim od (samo dva) vizionara između osamnaest dobavljača koji su uključeni u Čarobni kvadrant za mrežne vatrozide za 2020. godinu.

Odlučujuća snaga Sophos XG vatrozida je Synchronized Security, integracija koja omogućuje vatrozidu i ostalim Next-Gen sigurnosnim rješenjima dijeliti informacije i automatizirati otkrivanje i reagiranje na načine na koje rješenja s izoliranim sigurnosnim proizvodima ne mogu. Organizacije koje su prepoznale važnost sinkronizirane sigurnosti ističu kako sada imaju manje sigurnosnih incidenata te uz ovakvo rješenje mogu brže prepoznati probleme i odgovoriti na njih.

Od samog početka, XG Firewall razvijen je kako bi riješio neke od današnjih glavnih problema postojećih vatrozida:
  • Nedostatak vidljivosti rizika i aktivnosti na mreži - većina vatrozida otežava prikupljanje važnih informacija i rade relativno loš posao otkrivajući ono što je važno
  • Nedostatak zaštite i značajki ili velika složenost njihovog postavljanja - većina vatrozida ili ne nudi svu potrebnu tehnologiju za blokiranje najnovijih naprednih prijetnji, ili ih čini nezgrapnim za konfiguriranje - što značajno smanjuje šanse optimalnog postavljanja vatrozida
  • Nedostatak odgovora na incidente na mreži kada se dogode - većina vatrozida pruža malo, ako i uopće, uvida u prisutnost prijetnji na mreži. Oni također ne reagiraju automatski na te prijetnje

Sophos XG Firewall pruža najbolju vidljivost, zaštitu i odgovor sustava zato što:

1. Izlaže skrivene rizike

XG Firewall puno bolje izlaže skrivene rizike od ostalih vatrozida pružajući vizualnu nadzornu ploču, bogato izvještavanje u oblaku te jedinstveni uvid u rizike.

  • Vizualna nadzorna ploča i bogato izvještavanje
  • Vrhunska identifikacija aplikacija i SSL protokol inspekcija
  • Vidljivost u rizična preuzimanja

2. Zaustavlja nepoznate prijetnje

XG Firewall čini blokiranje nepoznatih prijetnji bržim i učinkovitijim od ostalih vatrozida kroz čitav niz naprednih zaštitnih mogućnosti koje je vrlo jednostavno postaviti i upravljati njima.

  • Potpun paket zaštite - jednostavno upravljanje
  • Xstream DPI Engine s TLS 1.3
  • Deep Learning AI Zero-Day zaštita

3. Izolira zaražene sustave

XG Firewall sa sinkroniziranom sigurnošću automatski reagira na incidente na mreži zahvaljujući Sophos Security Heartbeat-u koji u stvarnom vremenu povezuje vaše krajnje točke i vaš vatrozid.

Sviđa vam se što ste pročitali?

Prebacite se na Sophos XG Firewall, iskoristite nagrađivanu tehnologiju mrežne zaštite i ostvarite značajan popust na hardver.
Prebacivanjem na Sophos XG Firewall možete ostvariti popust do čak 100% na uređaje serije XG. Naručite hardver zajedno s odgovarajućom jednogodišnjom, dvogodišnjom ili trogodišnjom pretplatom na FullGuard, FullGuard Plus, EnterpriseGuard ili Enterprise Plus.

Kontaktirajte nas za više informacija o ponudi.
Image

IT grupa d.o.o. - znanje :: inovativnost :: razvoj

Naziv:    IT Grupa d.o.o.         
Adresa:     Lošinjska ulica 5, 10000 Zagreb        
Telefon:    + 385 (0)1 2220 600
Fax:    + 385 (0)1 2220 610
E-mail:    info@it-grupa.hr
OIB:    80019116338
Matični broj:    02145456

 

Proizvodi i rješenja

Usluge

O nama